Tuesday, July 20, 2010

Salı sabah

Dün gece uyumuşum yine...ya da uyudum diyelim.

Bakalım dün ne yapmışız. Sabah Nehir'le ben erkenden MR randevusuna gittik. Her zamanki gibi "access" işi, kan değerlerine bakmak...sonrasında Nehir'in sevdiği fotoğraf çekimi.

Hemoglobin 8'e düşmüş, trombositler 27 bin, lökositler 2oooe düşmüş. Perşembeyi bekleyelim diye ayrıldık.

Buraya kadar iyi.

Sonrasında Nehir sulu köfte ziyefeti yaptı. Ve odaya çıktık. Derken bir haber, ANC 600!!! (Perşembe 2000 idi). Hoppala. Bir de 0.4 lük GCSF yapın dediler. Yapacak bir şey yok, anneannenin kucağında yapıverdik. Bilmiyorum, ilik hala kendine gelmemiş. Yarın yine bakacaklar.

Akşamüzeri meyve yedikten sonra, saat 5'te RMH ile gezimiz vardı, yine!

Bu kez itfaiye botuyla, Manhattan turu yaptık!! Yani Özgürlük Anıtını da görecek tipik bir gemi turuydu. Tipik olmayan, biz itfaiye aracındaydık, sandviçler eşiliğinde. Bu kez tüm gemide en çok Leyla eğlendi. Çünkü yaşıtı bir kızla, botun tepesinde, gelen geçene laf atıyorlardı. Nehir ise, bir dahaki sefere pikniği çimde yapalım diyordu! RMH'nin hakkını veremeyeceğiz sanırım. Gerçekten de çok iyi "bakıyor"lar bize.

Dönüşte, artık yorgunduk, uyuduk.

Bu sabah, saat 5.30 itibariyle, önce Nehir, altıbuçukta ise Leyla, ayaktayız!

Bakalım, bugün neler getirecek.

BabaNot: Buradakiler alışmışlar ikimizi birlikte, Edi ve Büdü görmeye, seni sorup duruyorlar!
TijenNot: E, ben de ilk yazdığında zaten Işıl söyledi sanmıştım!

2 comments:

  1. sabırla ve tüm yüreğinizle verdiğiniz örnek mücadelenizde dualarımız herdaim nehirle sağlıkla büyümesi dileğiyle esra gürbüz

    ReplyDelete
  2. Bir gun aradan sonra merhaba!

    Nehir'imin tum degerleri zamani geldiginde toparlanmis olacak. Persembe gunu Dr.Souweidane Nehir'i gordugunde ve ameliyat vakti dediginde bak gor hersey yoluna girmis, tum degerler olmasi gerektigi yere gelmis olacak. Eger olmamissa da, bil ki, bu vakit kaybedilmis bir vakit degil, tedavinin en iyi sonucu vermesi icin gerekli olan bir vakittir.

    Bu sizin degisik araclar ile yaptiginiz NY gezintileri de kiskanilmayacak gibi degil. Keske diyorum biraz da foto koysan. Hem Leyla'm ve Nehir'imin sightseeing turlari hem de upper east side manzaralari uzerine olabilir mesela fotolar. :)

    Insallah bu uzun Sali gunu hepiniz icin eglenceli bir gun olmustur.

    Opuyorum, birbirinize cok iyi bakin.

    ReplyDelete