Wednesday, September 30, 2009

Gün 103:

Uykum geldi, bekletmeyeyim.

Durum:

Nehir öğlen halasına bakıyor, "Annem o yatakta yatsın, biz seninle yatalım".

Akşam olduğunda, uyku öncesi kahkahalar atıyor.

Bir başka durum:

Tantrum, iki kez, yarımşar saat.

Bir öyleee, bir böyleee. Accutane mood "swings" yapıyor. Mudur? Nehir mızmız mıdır? Terrible Two mudur? Acep nedendir? Bilinmez niyee.

Akşam, parkta bizi İlik Nakline "admit" eden doktoru gördük. Dört çocuklu minyon kadın. Bugün anlaşıldı ki, aynı zamanda gelişkin bir kas düzeyine de sahip.

Ha bir de, hala sayesinde nurtopu gibi, bu biraz balyoz, üç bavulumuz oldu. Nasıl derler bilirsiniz, gökten üç bavul düştü, biri halaya, ikisi Hande'ye. Kalan eşya ise Bilge ve bize, as in bütün ev!

Nehir'im sağlıklı, mutlu ve çok sesli!

BilgeNot: Bilgecim sen yorum yazmadan bir önceki gece bir rüya gördüm. Biz Mahmut'la tatile gitmişiz, Patara ve Bodrum karışık, çocukları da size bırakmışız! Ama deniz kenarındayken anlıyoruz ki sizin evde işler pek iyi değil, başınız şişmiş, size "çaktırmadan" gelip, çocukları alıyoruz!!! Ha ha ha! Hele senin yorumda yazdığın "ben yardım ederim" cümlesini okuyunca çok güldüm. En küçük çocuklu ve yardımsever arkadaşım!

2 comments:

  1. Zeynep'cim gunaydin,

    1) Bak ne guzel, senin de kalbini, beynini "tatil" durumu sarmaya baslamis, iyi birsey :)

    2) Bizim evde curcuna, patirti hic bitmiyor 20 aydir; sizinkiler de katilsa sadece daha eglenceli olur, dort gozle o gunleri bekliyoruz.

    3) Masallah, masallah, masallah; konustugumuz konulara bak, harika !! :)

    4) Sizi cok seviyorum ! Hande'cigin bloga kattigi guzel phrase: Birbirinize cok iyi bakin !

    Mucklar !

    ReplyDelete
  2. Bilge hos geldin, sesin cok iyi sound ediyor. Tatil cok iyi gelmis belli, darisi Zeynep ve Mahmut'un basina...

    Ama eminim onlar gunluk ugraslarina donunce de tatil gibi hissedeceklerdir. Ben onlara bol is guc diliyorum, artik akilli beyinlerini biraz da ogrencileri icin harcasinlar, genclerle olmak onlara cok iyi gelecek. Genclik gercekten de muthis bir enerji demek. Oyle ki karsisindakini de hemen etkisi altina aliyor, ben kendimi cok iyi hissediyorum hep okula gidince...

    Gene de Bilge'nin dedigi gibi, bunlari yaziyor olmak bile nefis bir duygu. Hadi bakalim az kaldi, Bilgecigim senin shiftin de yaklasiyor...Ne guzel, Nehircigimi saglikli ve mutlu bir sekilde getirmek sana kismet oldu. Ne derler corbada emegi gecen herkesten Nehircik razi olsun. Sonucta hersey onun icindi.

    Guzel gunleriniz bol olsun.

    ReplyDelete